2012. május 9.

A Xenonauts csapatszállítója a Kickstarteren landolt


A Xenonauts fejlesztése 2009-ben indult, amikor talán a legnagyobb üresség tátongott az Enemy Unknown szellemiségét megismételni próbáló UFO-s játékok terén. Az After... széria körüli felhajtás már két éve lecsengett, a jobb-rosszabb rajongói feldolgozások pedig mindig is inkább rosszabbak voltak, mint jobbak.
Amikor a 2K 2010. áprilisában bejelentette az FPS XCOM játékát, a Xenonautsot fejlesztő Goldhawk Interactive is úgy gondolta, hogy ideje a tettek mezejére lépni, és beindította a marketing gépezetét. 2010. végére megnyílt a játék honlapja, és azóta kisebb-nagyobb rendszerességgel lehet hallani a készülő játékról, ami az infók és a videók alapján egészen ígéretesnek tűnik.

Így érkeztünk el a mai naphoz, amikor a Goldhawk fogta a Xenonautsot, és a szebb és jobb befejezés reményében indított neki egy pénzgyűjtő projektet a Kickstarteren. Itt a videó felütés:


A játék legutóbbi verziójából összeraktak egy demót is, amit bárki letölthet és kipróbálhat, mielőtt adakozásra adná a fejét.
20 dolcsitól felfelé a játék egy darab digitális kópiáját ajándékozzák az adományoznak (kvázi ár alatti elővételnek számít a dolog), ha sikerült elérni a kívánt célt, amiben egy szemernyit sem kételkedek. Szolid 50 ezer dollár a cél, ami szerintem holnap ilyenkorra már bőven meglesz, és nem lepődnék meg akkor sem, ha akár egy millió is összejönne, mire az adományozási időszak lezárul. Meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése