2012. május 3.

XCOM - A Floater is visszatér

A GameTrailers elcsípte Jake Solomont egy villáminterjúra, amiből kiderült, hogy a Floater (amit a magyarítással játszók Lebegő néven ismerhetnek) is visszatér az új XCOM játékban. Természetesen nem csak vizualitás, hanem viselkedés terén is számítani kell változásokra.


Az új Floater a régihez hasonlóan szintén egy a testébe épített szerkezet segítségével lebeg, de ezúttal nem egy misztikus gömbről, hanem egy jetpack szerű megoldásról van szó. Ezzel gyors helyváltoztatásra képes, és ha ez önmagában nem lenne elég, még teleportálni is tud.
Agresszív természet jellemzi, ami különösen azért teszi veszélyessé, mert 2-3 fős csapatokban vadászik. Kedvenc falkataktikájuk az elszigetelt XCOM ügynökök becserkészése. Először a levegőben cikázva tűz alá veszik őket, majd a teleport segítségével hátulról ütnek rajtuk, ahonnan nem védi őket fedezék.

A Floater mozgásban is megtekinthető a legutóbbi GT.TV epizódban. Mivel a videó sok egyéb témát is érint, akit csak a Jake Solomonnal készített interjú és a régi-új lény érdekel, az tekerjen 13:30-hoz!
(Aki nem látta még a legújabb Portal 2 videót, az közvetlenül az interjú után megtekintheti azt is. Érdemes megnézni, mert a szokásos Portalos humor jellemzi. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése