2012. február 9.

Cannon Fodder 3 már angolul is

Titkon bíztam a GFI-ben, hogyha már a Jagged Alliance licencből nem tudtak kihozni semmit, amikor náluk volt, legalább a Cannon Fodder 3-at kiadják majd "emberi" nyelven is. Ezúttal jó lóra tettem, mert a Gamersgate-re felkerült a játék angol verziója 20 Dollár körüli áron.

A leírás szerint az új játék is az első rész által kitaposott ösvényen halad. Összesen 500 sorkatonát vezényelhetünk hadba, de remélhetőleg nem lesz mindegyikre szükségünk. Ahogyan az elődökben, itt is egyszerre csak egy szakaszt vihetünk magunkkal a küldetésekre, amit madártávlatból irányíthatunk.

Van azért változás is, mivel a katonáink immár a jelen kor terroristák elleni csatáit vívják modern eszközökkel. 17 különböző fegyverrel, és 8 irányítható járművel lehet dolgunk a játékban, amelyekkel nem csak Ázsia és Amerika válogatott helyszínein, de a Holdon és a világűrben is helyt kell állnunk.

A legújabb részt váltakozó napszakok teszik reálisabbá, de azért nem kell félni, a képek alapján marad a régi, jól bevált humoros, karikatúraszerű stílus. Az új részben főellenségeket is le kell gyűrni, és ha a kihívást nem találnánk elég nagynak, achievmenteket is gyűjthetünk.

Ez a tengeralattjáró feltehetően az egyik főellenség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése